Servicii

Strategy & Innovation

Avantaj Competitiv

Avem o vastă experiență în domeniul paleților de lemn în România și Europa de Est. Echipa noastră are o pregătire excepțională și o înțelegere profundă a industriei, ceea ce ne permite să oferim soluții eficiente și personalizate în funcție de cerințele dumneavoastră.

Avem o experiență de peste 30 de ani în domeniu

Ceea ce ne-a permis să perfecționăm metodologia noastră de lucru și să oferim soluții personalizate clienților noștri. Experiența noastră îndelungată demonstrează angajamentul și cunoștințele noastre în afacerea de paleți.

Avem o rețea extinsă de furnizori

Colaborăm cu multe companii, ceea ce ne oferă un flux constant de paleți. În plus, menținerea unei linii de lucru organizate ne permite să oferim paleți reparați de înaltă calitate. Rețeaua noastră extinsă de furnizori ne permite să asigurăm o varietate de opțiuni și prețuri competitive pentru clienții noștri, fără a specula.

Avem propria noastră flotă de vehicule

și oferim servicii de transport și colectare a paleților. Aceasta oferă confort clienților noștri, deoarece nu trebuie să-și facă griji cu privire la logistica transportului. Aceștia se pot baza pe faptul că vor primi paleții la timp și în stare bună.

Vă oferim servicii complementare

Cum ar fi gestionarea în circuit închis și repararea paleților proprii ai clienților noștri. Aceste servicii ne diferențiază de concurență și permit clienților noștri să economisească costuri și să optimizeze utilizarea paleților. În plus, oferim paleți cu tratament fitosanitar și respectăm reglementările privind mediul înconjurător, oferind servicii de evaluare a deșeurilor PSV, ceea ce demonstrează angajamentul nostru față de sustenabilitate și responsabilitatea în afaceri.

Ai o întrebare? Sună-ne la (+40) 752 07 50 55

Serviciul de achiziție a deșeurilor de lemn

În special a paleților, constă într-un proces în care compania noastră evaluează și achiziționează deșeurile de paleți generate de alte companii pentru a le recupera și reintroduce pe piață. Acest lucru contribuie la gestionarea durabilă a deșeurilor și promovează economia circulară prin acordarea unei noi utilizări materialelor.

Valorificare Deșeu

Potrivit legii 211/2011 din România, toate companiile care se încadrează în normele europene sunt obligate să recicleze o anumită cantitate din deșeurile pe care le generează. ECOlignor este o companie de reciclare finală care poate efectua această operațiune. Atunci când ne sunt livrate deșeuri de lemn, putem oferi serviciul de reciclare a acestor deșeuri, în funcție de cantitatea livrată. ECOlignor are autorizație ca reciclator final pentru deșeurile de ambalaje din paleți de lemn, ceea ce garantează reintroducerea acestor ambalaje pe piață.

Serviciul nostru de vânzare a paleților

Se remarcă prin specializare și experiență extinsă în domeniu. Oferim o varietate de paleți din lemn care pot fi achiziționați prin intermediul nostru. Aceștia includ paleți europeni, paleți 120×80 non-eur și paleți atipici. Evaluăm și prognozăm cererea fiecărui client pentru a putea furniza în mod corespunzător, oferim cea mai bună ofertă în ceea ce privește nevoile logistice, calitatea și prețul; și efectuăm livrările în mod eficient și la timp.

Contactați-Ne La

Get In Touch

Ore de birou

Luni – Vineri 
Sâm – Dum  
Sărbători       

8 Am – 5 Pm
Închis
Închis

Contact info

Office:

Calea Campulung, 10B, Micesti (Arges)

Phone:

(+40) 742 19 09 34, (+40) 752 07 50 55

Email:

Info@ecolignor.ro

Social:
EnglishRomanianSpanish