Paleților de lemn reciclați în România

În cadrul companiei noastre, ne dedicăm cu pasiune achiziționării, vânzării și gestionării paleților de lemn reciclați. Cu ani de experiență în domeniu, oferim soluții durabile și rentabile pentru optimizarea operațiunilor logistice. Angajamentul nostru față de calitate ne permite să oferim paleți reciclați de primă categorie, rezistenți și fără defecte. Ai încredere în noi pentru a beneficia de un serviciu de încredere și eficient, care contribuie la protejarea mediului înconjurător și la maximizarea resurselor tale.

Prezentare generală

Îți dăm bun venit în cadrul companiei noastre lider din România, specializată în paleți de lemn. Ne remarcăm prin oferirea de soluții complete pentru nevoile tale logistice, furnizând paleți reciclați de înaltă calitate care contribuie la sustenabilitate și protecția mediului înconjurător.

Paleții noștri respectă standardele internaționale de transport și prevenire a dăunătorilor, fiind susținuți de licențele fitosanitare necesare. În plus, deținem prestigioasele certificări ISO 14001 și 9001, care garantează calitatea proceselor noastre și a gestionării mediului.

Ca experți în domeniu, înțelegem importanța maximizării valorii paleților tăi. De aceea, oferim servicii de evaluare a deșeurilor, furnizându-ți o evaluare precisă și corectă a paleților tăi utilizați. Echipa noastră foarte bine pregătită îți va oferi consultanță personalizată și soluții adaptate nevoilor tale specifice.

Alegându-ne ca furnizor de paleți de lemn în România, vei beneficia de vasta noastră experiență, calitate excepțională și prețuri competitive. Ne mândrim cu faptul că oferim un serviciu de încredere și eficient, optimizând operațiunile tale logistice și garantând o gestionare eficientă a paleților tăi.

Nu rata oportunitatea de a colabora cu o companie de încredere. Suntem angajați să-ți oferim soluții personalizate, un serviciu excepțional și liniștea de a respecta cele mai recunoscute reglementări și certificări.

0 %

Livrări la timp

Îndeplinirea termenelor de livrare demonstrează că suntem o companie de încredere și angajată față de clienții noștri. Acest lucru ne diferențiază de concurență și ne ajută să construim o reputație solidă pe piață.

0 %

Satisfacția clienților

Ne străduim să depășim așteptările clienților noștri și să ne asigurăm că sunt complet mulțumiți de produsele sau serviciile noastre, ceea ce se traduce într-o mai mare loialitate și mai multe afaceri.

Servicii oferite de companie

– Achiziționare, vânzare, recuperare și gestionare a paleților de lemn.
-Tratament fitosanitar.
Serviciu de valorizare a deșeurilor

Certificări și licențe

-Certificări ISO 14001
-Certificări ISO 9001
-Licență ISPM-15

Ani de experiență

Mai mult de 30 de ani

Localizare

Micesti (Arges), România

Beneficiile de a angaja serviciile noastre

Peste 500 de companii au încredere în serviciile noastre de colectare a deșeurilor și vânzare de paleți.
Ceea ce a generat un impact pozitiv asupra sustenabilității și rentabilității afacerilor lor.

Experiență și cunoștințe

Avem o vastă experiență pe piața paleților de lemn din România. Echipa noastră este foarte bine pregătită și deține o cunoaștere profundă a industriei, ceea ce ne permite să oferim soluții eficiente și adaptate nevoilor tale.

Calitate excepțională

Suntem mândri să oferim paleți de lemn de înaltă calitate. Produsele noastre respectă standardele internaționale de transport și prevenție a dăunătorilor, garantând siguranța și protecția mărfurilor tale.

Prețuri competitive

Înțelegem importanța menținerii costurilor competitive pe piața actuală. De aceea, oferim prețuri corecte și competitive pentru paleții noștri de lemn, asigurându-ți o valoare excelentă pentru investiția ta.

Angajament față de sustenabilitate

Ne preocupăm de mediu și ne străduim să contribuim la reducerea deșeurilor. Paleții noștri reciclați reprezintă o opțiune durabilă și ajută la minimizarea impactului asupra mediului.

Serviciu personalizat

Echipa noastră foarte bine pregătită este angajată să-ți ofere un serviciu personalizat și adaptat nevoilor tale specifice. Suntem aici să-ți oferim consultanță de specialitate și soluții personalizate pentru optimizarea operațiunilor tale logistice.

Încredere și fiabilitate

Suntem mândri să fim o companie de încredere. Respectăm cele mai recunoscute standarde fitosanitare și certificări ISO, ceea ce îți oferă liniștea de a lucra cu un furnizor de încredere și de a respecta reglementările aplicabile.

Mai mult de 30 de ani aducând valoare durabilă

Suntem mândri să oferim paleți reciclați de cea mai înaltă calitate,
ca parte a angajamentului nostru față de o economie circulară și durabilă.

Ecolignor

Ecolignor a fost înființată în 1990, în Sant Martí Vell ca o oportunitate de valorificare a deșeurilor de lemn și de optimizare a resurselor de afaceri.

În 2004, Ecolignor se mută în locațiile actuale din Maià de Montcal, cu o suprafață de peste 25.000 de metri pătrați și un stoc permanent de 200.000 de paleți.

Ecolignor Ro

În anul 2007, a fost înființată ECOLIGNOR RO, o companie specializată în recuperarea ambalajelor din lemn în Europa de Est. Cu sediul în România și operațiuni atât în România, cât și în Bulgaria, compania cunoaște o creștere rapidă și recunoaștere, devenind rapid unul dintre principalii furnizori pentru cererile internaționale din regiune.

Palet Direct

În 2008, se constituie Palet Direct, o nouă societate pentru consolidarea, extinderea și îmbunătățirea serviciului în Barcelona și zona sa metropolitană, de la sediul din Sabadell.
Datorită creșterii Palet Direct, se deschid noi facilități în Torrelavit, cu o suprafață de peste 15.000 de metri pătrați dedicate ambalajelor din lemn. Aceasta permite consolidarea piețelor din zonele Anoia, Penedès și Tarragona, precum și furnizarea mai solidă în zona metropolitană a Barcelonei.

Good Wood Palets

În 2018, se înființează GOOD WOOD PALETS, o nouă societate responsabilă cu gestionarea directă a tuturor proceselor legate de fabricarea, vânzarea și gestionarea paleților noi din lemn.

Suntem o companie profesionistă și de încredere.

Iată câteva opinii ale clienților noștri mulțumiți. Apreciem foarte mult oportunitatea de a colabora cu diverse companii din diferite sectoare. Serviciile noastre se adaptează la o gamă largă de nevoi și particularități, ceea ce este foarte apreciat de clienții noștri.

Ne străduim să fim respectuoși față de mediul înconjurător în toate operațiunile noastre. Paleții reciclați ar putea fi o alternativă durabilă pentru noi, deoarece ne-ar permite să reducem amprenta de carbon și să minimizăm utilizarea resurselor naturale.

Companie de îmbuteliere a apei

Folosim paleți pentru transportul și stocarea echipamentelor și materialelor în proiectele noastre. Suntem interesați să achiziționăm paleți reciclați pentru a reduce costurile și a minimiza impactul nostru asupra mediului.

Companie de instalare și întreținere

Lucrăm constant cu paleți; având un serviciu de gestionare a deșeurilor de lemn ne-ar ajuta să menținem facilitățile curate, să recuperăm costurile și să ne îndeplinim responsabilitățile față de mediu.

Companie de transport de mărfuri

Contactați-Ne La

Get In Touch

Ore de birou

Luni – Vineri 
Sâm – Dum  
Sărbători       

8 Am – 5 Pm
Închis
Închis

Contact info

Office:

Calea Campulung, 10B, Micesti (Arges)

Phone:

(+40) 742 19 09 34, (+40) 752 07 50 55

Email:

Info@ecolignor.ro

Social:
EnglishRomanianSpanish