Gestionarea deşeurilor de lemn

Reziduul pe care ECOlignor îl gestionează este paletul din lemn. Acest reziduu, înregistrat sub codul 150103, este gestionat de noi din momentul preluării de la generator si până in momentul in care este repus pe piaţă ca produs finit.

Conform legislaţiei în vigoare, până în momentul în care paleţii din lemn excedentari ai firmelor sunt colectaţi de un gestionar de deseuri lemn autorizat, firma care deţine paleţii respectivi este răspunzătoare de aceştia. Astfel, vânzarea paleţilor excedentari către ECOlignor nu produce doar rentabilitate economică, ci eliberează firma de responsabilitatea privind paleţii respectivi, aceasta fiind asumată de ECOlignor, gestionar privind deseurile din lemn.

Conform autorizatiei de mediu acordată de ANPM ,firma noastră este autorizată pentru recuperarea ,repararea si reconditionarea paleţilor din lemn.

ECOlignor este de asemenea,autorizată de A.R.R. să realizeze transportul deşeurilor si paleţilor din lemn. Dispunem de camioane de 22 tone cu remorcă , complet adaptate transportului de încărcături cu volume mari, în vederea garantării unui serviciu rapid şi eficient.